Skip to main content

WEEKDIENST VAN DE PAROCHIEKERK VAN DE H. PAULUS VAALS, 10 juni t/m 18 juni 2023

ZATERDAG 10 juni:

18.30uur Avondmis voor de ouders Alfons Dresse-Mertens/ voor de ouders Wiel en MietsHaenen-Kohnen als jaardienst/ voor Lucia Breuer-Ahn


ZONDAG 11 juni: SACRAMENTSZONDAG

8.30uur H. Mis tot bijzondere intentie/ voor Harrie Hutschemakers, overleden St.Oedenrode (75 jaar)
11.15uur H. Mis voor Tiny Rombach-Meesters als zeswekendienst/ voor Fer Frings als gest. jaardienst/ voor de ouders Mommer-van Weersch als gest. jaardienst/ voor de ouders Jeuf en Louise Bodelier-Nijssen als gest. jaardienst/ voor de ouders Felix en Maria Kremer-Douven en zoon Felix als gest. jaardienst/ voor Wim Aleven als eerste jaardienst/ voor Katharina Gonzalo die op 77 jarige leeftijd in de Oekraïne is overleden


MAANDAG 12 juni:

19.00uur Avondmis voor dierbare overledenen


DINSDAG 13 juni: H. ANTONIUS VAN PADUA
Geboortig in Portugal op het eind van de 12e eeuw. Al  op jonge leeftijd begeesterd door het religieuze leven : als martelaar wilde hij in Afrika de marteldood sterven, maar God besliste anders.
Door ziekte kwam hij noodgedwongen in Italië terecht en een ontmoeting met de heilige Franciscus gaf de doorslag om minderbroeder en priester te worden. Hij had een groot preektalent n hielp velen op hun geloofsweg. In de volkstraditie wordt hij aangeroepen in verloren zaken.

8.30uur H. Mis tot bijzondere intentie


WOENSDAG 14 juni: H. LIDWINA
Zij is de heilige van Schiedam en leefde van 1380 tot 1433, en werd geplaagd door ziekten en kwalen. Maar zij leerde gaandeweg haar ziekbed haar lijden te delen met het lijden van Christus. Zij is de eerste Nederlandse heilige die werd begenadigd met Mariaverschijningen en leefde 26 jaar alleen van de heilige communie.

19.00uur Avondmis voor hen aan wie niemand meer denkt


DONDERDAG 15 juni:

8.30uur H. Mis voor de vrede


VRIJDAG 16 juni: HOOGFEEST VAN HET H. HART
In feite gaat het  vandaag over het mens geworden Hart van God in Jezus. Het is het hart dat wordt doorstoken, allereerst om onze zonden; maar in het verwonde hart wordt Gods liefde zichtbaar.

19.00uur Avondmis voor Marie-José Jacobi als gest. jaardienstZATERDAG 17 juni:

8.30uur Avondmis voor Didier Raletals eerste jaardienst/ voor Lenie Hermans-Bodelier als eerste jaardienst/ voor Lidwien Wijlands-Gelissen/ voor Marvin Delnoye ( vaderdag).


ZONDAG 18 juni: PROCESSIEZONDAG​

N.B. 9.00uur H. Mis als opening van de processie
Misintenties voor Eed Volders/ voor Agnes Pelzer-Baltus
Omstreeks 9.40uur Vertrek van de Sacramentsprocessie.
De processie eindigt omstreeks 11.20u in de St. Pauluskerk.


PAROCHIEKRONIEK:

GEDOOPT: Leonard, zoon van de ouders Deniz en Anna Heidmann-Brakonier, Massenbachhausen (Dld)​


Akolieten:

zaterdag 10 juni: Dante en Baccio Cima
zondag 11 juni: Miquel Jacobi en Milan Lux