Skip to main content

WEEKDIENST VAN DE PAROCHIEKERK VAN DE H. PAULUS VAALS, 7 oktober t/m 15 oktober 2023

ZATERDAG 7 oktober: H. MAAGD MARIA VAN DE ROZENKRANS.

Dit feest vindt zijn oorsprong in de overwinning van de christelijke vloot op de Turkse in het jaar 1572. Deze overwinning werd, zo verklaarde toenmalige paus Pius V, bewerkt door het rozenkransgebed van vele tienduizenden gelovigen, waartoe hij hen had opgeroepen.  

18.30uur Avondmis voor de echtel. Thei en Mina Vaessen-Huis als gest. jaardienst/ voor de ouders Gerardus en Maria van Horck-Lennertz als gest. jaardienst/ voor Maria Willems-Leenders/ voor Maria Loo-Mommer, broer Leo en Rob en kleinzoon Christian/ voor Hans Hermans en ouders Boltong-Biermans


ZONDAG 8 oktober: ZEVENENTWINGSTE ZONDAG DOOR HET JAAR.

8.30uur H. Mis tot bijzondere intentie
11.15uur H. Mis voor Caroline Mullenders- van Gestel als jaardienst/ voor de ouders Brauers-Hirschi als gest. jaardienst/ voor Agnes Pelzer-Baltus/ voor Miep Simons-van Loo (uit dankbaarheid)/ voor Jean Marnette ( verjaardag)/ voor Laurent Thewissen


MAANDAG 9 oktober: H. JOHANNES LEONARDI

Hij leefde in de zestiende eeuw; aanvankelijk was hij apotheker, maar de rijkdom ko zijn hart niet vullen en wilde de Heer dienen als priester. Hij zag het als zijn roeping om godsdienstonderwijs te geven aan de jeugd, het geestelijk leven bij de geestelijkheid te herstellen en overal het christelijk geloof te verbreiden. Hij ondervond veel weerstand, ook van zijn medepriesters die hun weelderig leven wilden voortzetten.

19.00uur Avondmis oor dierbare overledenen


DINSDAG 10 oktober: O.L.VROUW STERRE DER ZEE

Voor velen is Maria onder deze titel een vertrouwde heilige. Veel mensen die Maastricht bezoeken, lopen even binnen in de devotiekapel bij Slevrouwe om er hun rugzakje te legen met zorgen en alles wat hen bedrukt. Het lied “Sterre der Zee” is bijna het tweede Limburgse volkslied geworden.

8.30uur H. Mis


WOENSDAG 11 oktober:

19.00uur Avondmis voor hen aan wie niemand meer denkt


DONDERDAG 12 oktober:

8.30uur H. Mis tot bijzondere intentie voor de vrede


VRIJDAG 13 oktober:

19.00uur Avondmis tot bijzondere intentie


ZATERDAG 14 oktober:

18.30uur Avondmis voor de ouders Chris en Tiny Olischlagers-Sauren als gest. jaardienst/voor Peter Finders ( collecte)/ voor Trautje Volders-Lux  ( collecte)


ZONDAG 15 oktober: ACHTENTWINTIGSTE ZONDAG DOOR HET JAAR.

8.30uur H. Mis voor de overledenen van de familie Wassen- berg-Kupers als gest. jaardienst
11.15uur H. Mis voor Lies Belleflamme-Schröder als zeswekendienst/ voor André Kohnen als jaardienst/ voor Lucia Breuer-Ahn/ voor de ouders Chris en Theresia (naamfeest) Broekhoven-Féhlen/ voor Maria Loo-Mommer, ouders Mommer- van Weersch, broer Leo en Rob en kleinzoon Christian


PAROCHIEKRONIEK

Acolieten:
zaterdag 14 oktober: 18.30uur Dante en Baccio Cima
zondag 15 oktober:  11.15uur   Miquel Jacobi en Milan Lux


Em. pastoor Broekhoven woont in het SJWATS JRIS 24  6291 LS Vaals
en heeft een nieuw telefoonnummer:  043-8880204!
Email is ongewijzigd: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.