Skip to main content

WEEKDIENST VAN DE PAROCHIEKERK VAN DE H. PAULUS VAALS, 06-06 t/m 12-06-2024

Donderdag 06 juni

08.30 uur H. Mis 


Vrijdag 07 juni

19.00 uur Avondmis 


Zaterdag 08 juni

19.00 uur Avondmis voor: de ouders Alfons Dresse-Mertens als gestichte jaardienst, voor Fer Frings als 25ste jaardienst, als zeswekendienst voor Robert Krout; voor Fia Bohlen-Hermans (collecte)


Zondag 09 juni Processiezondag (steekt U a.u.b. de vlaggen uit!)

09.00 uur H. Mis: als eerste jaardienst voor Harry Hutschemaekers en familie Hutschemaekers-Schnackers, voor Hans Wassermann.

Na de H. Mis van 09.00 uur (bij goed weer) vertrek vanaf de St. Pauluskerk (ca. 09.40 uur). Route: Tentstraat -verlengde Tentstraat – Korenstraat - Morettiflat (eerste rustaltaar) Ceresstraat - park Bloemendal - Langedael(tweede rustaltaar) Bloemendalstraat - v. Clermontplein - Gemeentehuis (derde rustaltaar) Koperstraat – Lindenstraat – Kerkstraat - St. Pauluskerk (sluitings-lof)

OPSTELLING  PROCESSIE 
1. Misdienaar met kruis
2. Verenigingen met vlag
3. Koninklijke Harmonie St. Caecilia
4. Koninklijk Mannenkoor Cecilia Vaals
5. Schutterij St. Paulus
6. Erewacht Oud-prinsen
7. Communicantjes
8. Acolieten 
9. Allerheiligste (de troonhemel wordt gedragen door leden van de Prinsengarde Vaals, geflankeerd door leden van het Kerkbestuur en Collectantengilde met flambouwen.
10. Vertegenwoordigers van de Gemeente Vaals
11. Overige processiegangers.

Na de processie zijn de processiegangers welkom op de parkeerplaats naast de kerk voor een kopje koffie, een broodje en/of glaasje.
Nog even samen napraten over de processie en bekomen van de vermoeienissen in een gezellige sfeer is belangrijk voor het sociale leven in onze parochie en de verenigingen.

Als het zondag regent en de processie geen doorgang vindt, dan is de H. Mis om 11.15 uur.


Dinsdag 11 juni

08.30 uur H. Mis


Woensdag 12 juni

19.00 uur Avondmis