Skip to main content

DANK U WEL ! 

geschreven op
07 oktober 2023

Met een lach en een traan mocht ik op zondag 24 september j. l. mijn afscheid vieren als pastoor van de H. Paulus Vaals. 
Na 42 jaar is er sprake van een traan, omdat er van beide kanten iets gegroeid is van verbondenheid en dan is “Partir c’est mourir un peu” . Van de andere kant hebt u mij overladen met honderden kaarten met de beste wensen voor de toekomst, vaak met inhoud voor het goede doel ( Het Hospice in Mechelen). 

Langs deze weg wil ik u allen danken, in het bijzonder het Kerkbestuur (oud en nieuw) van de H. Paulus , Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Vaals, oud-burgemeester Reg van Loo, alle verenigingen die meegewerkt hebben aan dit afscheidsgebeuren, solisten, dirigenten, organist, concelebranten en acolieten, collectanten, het personeel van de Kopermolen voor de organisatie van de receptie, mijn familie, de Floralia, de poetsploeg, de fotografen, personeel en bewoners van Langedael. 
De stralende zon en de overweldigende belangstelling deden de traan gauw drogen, want de optimistische lach past ook beter bij mijn persoon. 
Wegens persoonlijke redenen en problemen met de grondige renovatie van de pastorie, laat de komst van de nieuwe pastoor René Pisters nog even op zich wachten. Tot dan zal ik nog even mijn rol als herder van de Paulusparochie voortzetten.

DANK….DANKE SCHÖN……MERCI  A VOUS TOUS! 

Ger Broekhoven, em. pastoor